This Week's Top Stories About ondulator de par amazon

Mărimi de fier ondulat și când să le http://query.nytimes.com/search/sitesearch/?action=click&contentCollection&region=TopBar&WT.nav=searchWidget&module=SearchSubmit&pgtype=Homepage#/cel mai bun ondulator folosiți

Când vă ondulați părul, dimensiunea butoiului determină ce fel de buclă va fi atinsă. Fie că sunteți în căutarea unor inele strânse sau a undelor libere „oh-eu-tocmai m-am trezit-așa”, alegerea celei potrivite poate fi o sarcină stresantă. Nu vă facial placeți griji! Am prezentat cele mai populare dimensiuni de butoaie și ce fel de buclă vă puteți aștepta cu fiecare.

Puteți găsi aceste dimensiuni de butoaie la oricare dintre magazinele dvs. locale de înfrumusețare. În funcție de metoda de curling, ar trebui să puteți obține acest ingredient pe lungimi de păr scurte și medii, iar majoritatea pe șuvițe lungi.

1 only one/two inch Curling Iron

Fierul de ondulat cu butoi de 1 unique one particular specific/two ”este un handbook pentru bucle largi și voluminoase. Gândiți-vă că Blake Energetic se întâlnește cu Gisele Bündchen. Fiți precauți, totuși, deoarece aceste bucle pufoase nu sunt menite să dureze. În cele din urmă vor cădea pe tot parcursul zilei într-un component dezordonat, cu tone de corp.

Această dimensiune funcționează cel mai bine pentru părul lung. Când ondulați, asigurați-vă că păstrați secțiunile destul de mici; cu cât secțiunea este mai mare, cu atât buclele vor apărea mai libere. În efortul pentru o buclă mai strânsă, vă recomand să vă împărțiți părul în trei părți (jos / mijloc / sus) pentru a da rădăcinilor o ridicare mai bună și pentru a Adult malesține bucla mai mult timp.

one particular fier de ondulat de only one/four inch

Butoiul de a person one/4 "este un favorit al fanilor pentru valul astounding dezordonat sau liber. Acest fier curling este cel mai bun dacă doriți să realizați valul Kardashian - și să fim sinceri, cine nu și-ar dori asta? Acest fier creează bucle mai strânse, therapy solution nu numai că durează mai mult, dar apar și fileără efort și naturale.

Pentru cele mai bune rezultate, utilizați pe păr mediu spre lung și (equal cu butoaie de 1 ½ inch) împărțiți părul în trei părți dacă doriți mai mult volum.

1 inch Curling Iron

Dacă ar fi să investești într-un singur fier curling pentru tot restul vieții, butoiul de just one ”este flatant, fileăcându-l partenerul superb. Acest butoi vă permite să obțineți mai multe înfățișări, de la inele la valuri și lustruit până la plajă. Lauren Conrad este principiul nostru de inspirație pentru curl de just one inch (chiar și după tăierea ei importantă). Permite părului să fie înfășurat în siguranță în jurul butoiului, dar here nu de atâtea ori încât să ajungi cu o spirală super strânsă. În schimb, ajungi cu bucle libere perfecte, solution sunt gata pentru orice ocazie.

Pentru fetele cu părul scurt până la mediu, această dimensiune este pentru tine. Dar nu-ți manage griji prietenii cu părul lung! Am descoperit că acest butoi a realizat spirala goodă fileără a-mi pierde lungimea. La urma urmei, am muncit din greu pentru încuietorile noastre și nu vrem să le reducem la credit rating rating ranking rating.

Fier de ondulat de a few/four inch

Butoiul de 3/4 ”este cel mai subestimat ondulator de acolo. S-ar putea să vă gândiți, datorită dimensiunilor sale mici, veți obține bucle Great strâmte, dar aveți o surpriză dulce cu aceasta. Pentru a obține stilul simetric al Amandei Seyfried sau Carrie Underwood, pur și simplu ondulați părul în aceeași direcție (departe de față, de exemplu). Veți obține aspectul unor încuietori mai mari fără a fi nevoie să plătiți pentru un fier de călcat suplimentar. Pentru a completa bucle romantice, pur și simplu rotiți înainte și înapoi pe direcția în therapy vă ondulați. Cea mai bună parte este că aceste inele se vor lărgi în mod regular pe măsură ce treceți prin zilele de păr „fileără spălare”. Sau, dacă pur și simplu nu puteți aștepta atât de mult, le puteți peria / pieptăna pentru același part.

Această dimensiune este măgulitoare pentru orice lungime și Idea de păr, în Unique pentru cei dintre voi cu un pic de buclă pureă. Acest butoi este easiest pentru a atinge unele dintre acele locuri încăpățânate therapy nu îndeplinesc standardele dvs. de curl.

Sfaturi pentru curling

Când vă ondulați părul, începeți mai aproape de rădăcini și răsuciți părul prin clemă o secțiune; nu vă curlați niciodată de la capetele părului. Acest lucru nu numai că îți va deteriora părul și îți va crește riscul de vârfuri despicate, dar părul tău de la mijloc până la rădăcină nu va fi ondulat din cauza căldurii din fier course of action nu trece.

Pentru bucle de lungă durată:

Buclați-vă de la rădăcini pentru a Fellasține căldura la baza buclei

După curbarea secțiunii, goliți părul în mână și lăsați-l să se răcească înainte de eliberare. Acest lucru ajută bucla să rămână strânsă mai degrabă decât să se predea gravitației și să se slăbească pe măsură ce se răcește.

Mergeți cu un pas mai departe și îndepărtați buclele immediate de pe butoi în bobine pe partea superioară a capului, astfel încât să se poată răcori complet.

Doriți să vă schimbați buclele? În loc să țineți clema vertical, încercați orizontal! Acest truc simplu vă va oferi buclelor un efect oarecum equal cu bagheta.

După ce ați terminat ondularea părului, neteziți buclele cu ulei de păr pentru a Grownup Menține frizzul la distanță. Preferatul meu este Ag The Oil . Este infuzat cu ulei de argan ordinary extravirgin pentru a vă oferi păr neted și strălucitor. În Also, miroase uimitor! Sau, puteți verifica aceste produse de coafură pentru păr, cu zero deșeuri .

După cum sugerează și numele, acest ondulator automat de păr de la Pink Skilled vă oferă o „buclă ușoară”. Curlingul nu ar trebui să fie un lucru atât de dificil de realizat și, atunci când aveți un ondulator automat de păr ca acesta lângă dvs., va fi o briză. Acest ondulator de păr de someone ”este complet automat, astfel încât nu trebuie să vă facial placeți griji cu privire la remorchere și încurcături.

Cele mai bune caracteristici

Încălzind la most 430 de best substantial-high-quality, cea mai bună caracteristică a acestui ondulator automat de păr este tehnologia sa diamant-ceramică, treatment method creează bucle cu aspect ordinary și sănătos prin simpla apăsare a unui buton. Veți obține un cadran de curling, precum și un comutator stânga / dreapta pentru a controla cumva aspectul buclelor dvs., dar în afară de asta este destul de automat.