Ondulator pentru bucle indraznete

Este recomandat să aveți unul dintre cele mai bune fieruri de călcat în trusa de coafură dacă doriți să creați la cerere bucle în cascadă sau valuri inspirate de plajă. Cu toate acestea, există sute de opțiuni pe piață, astfel încât alegerea celei potrivite pentru dvs. nu este întotdeauna o sarcină ușoară. Vă recomandăm să căutați un ondulator care să se potrivească cel mai bine coafurii pe care doriți să o reproduceți, dar și tipului și texturii părului.

Cele mai bune fieruri de călcat, la fel ca cele mai bune uscătoare de păr , sunt un instrument esențial de coafură care detalii suplimentare vă va ajuta să vă schimbați părul zi de zi și să vă oferiți mai multe opțiuni de coafare.

Mașinile de călcat funcționează pe aproape toate tipurile de păr - drept, ondulat, creț, chiar strâns, dar merită să ne amintim că unele sunt mai potrivite decât altele anumitor texturi. În afară de tipul dvs. de păr, există și alte lucruri de luat în considerare înainte de a investi într-un fier de curling. Există, de asemenea, problema clampului versus clampless (este posibil să fi văzut acest lucru în baghetele de curling la modă). În plus, dimensiunea și costul butoiului.

CUM SĂ ALEGI CEL MAI BUN FIER CURLING PENTRU TINE

Fierile de curling vin într-o serie de forme și dimensiuni. Câțiva termeni cheie de reținut pentru o achiziție informată:

Curling : Un fier curling tradițional are un butoi cu funcție de prindere care creează bucle lustruite, de lungă durată, datorită expunerii uniforme a căldurii date părului. Fierele sunt, de asemenea, mai versatile și sunt responsabile pentru a oferi acea buclă spirală clasică strânsă, iar majoritatea modelelor sunt destul de https://www.washingtonpost.com/newssearch/?query=ondulator ușor de stăpânit de începători.

Bagheta de ondulare: Creează o buclă naturală mai liberă, are un risc mai mic de a se mări sau de a se ridica și oferă mai puține daune firului de păr, mai ales pentru cei cu vârfuri uscate sau despicate, deoarece aveți opțiunea de a le lăsa libere. Baghetele dau valuri de plajă în formă de S și, deși rezultatul este mai „natural”, vine, de asemenea, cu un risc mai mare de a vă arde mâinile și, ca atare, este cel mai potrivit pentru coafuri experimentați sau utilizatori intermediari.

Ceramică : Utilizată în mod obișnuit atât ca material de acoperire, cât și ca material complet, cu cele mai bune fieruri de ondulator de par călcat (acesta din urmă este mai bun), butoaiele din ceramică contribuie la răspândirea uniformă a căldurii, minimizând astfel riscul de puncte fierbinți sau de împrăștiere.

Turmalina : Cel mai bun pentru părul încrețit , turmalina emite ioni negativi pentru a netezi șuvițele neregulate și pentru a promova strălucirea.

Titan : Cel mai puternic dar mai ușor metal natural, frezele de ondulat din titan sunt de obicei de ultimă generație și suficient de rezistente pentru uz profesional. Se încălzesc rapid și sunt capabili să distribuie căldura remarcabil uniform.

Căldură : Cu toate acestea, protecția împotriva căldurii , aplicarea căldurii directe pe păr va avea întotdeauna un anumit nivel de deteriorare - deci, cu setările de căldură, este întotdeauna mai bine să începeți scăzut, în jur de 300 ° F (149 ° C), mai ales dacă părul este fin, subțire, colorat , prelucrate sau uscate și deteriorate. Cu cât părul este mai sănătos și mai gros, cu atât părul dvs. poate rezista mai sus (și mai fierbinte), dar cel mai bine este să nu depășiți 450 ° F pentru a evita deteriorarea sau arderea firelor.

Dimensiunea butoiului: Cu cât butoiul este mai mic, cu atât bucla este mai strânsă. Butoaiele mai mici (în jur de 3/4 ") sunt, de asemenea, minunate pentru ondularea părului scurt. Un butoi de 1" oferă un inel cu lățime standard excelent pentru coafurile crețate pe tablă, în timp ce butoaiele mai mari (1,5-2 ") sunt cele mai bune pentru coafuri lungi și cei care doresc în schimb un val mai moale, mai volumizat.

Forma butoiului : de obicei o formă uniformă, ușor curbată de sus în jos, frezele și baghetele pot fi găsite acum și într-o multitudine de forme, de la simple la super nișe, cu butoaie în formă de spirală, con și bule cel mai comun. Toate acestea sunt menite să obțină un anumit tip de buclă pe păr, cu un con sau o baghetă conică care oferă bucle mai naturale și forme cu bule și spirale care oferă bucle mai strânse și mai distincte.

CEL MAI BUN ONDULATOR PENTRU FIECARE TIP DE PĂR ȘI BUGET, TESTAT DE EXPERȚII NOȘTRI

1. T3 WHIRL TRIO BAGHETĂ DE STIL INTERSCHIMBABILĂ

Cel mai bun fier curling general

SPECIFICAȚII

PVR: 300 USD / 217 GBPSetări de căldură: 5Dimensiunea butoiului: 3/4 "- 1,5"Lungimea cablului: 2,7mTemperatura: 210 ° C (410 ° F) maxTimp de încălzire: n / aCuloare: alb cu aur roz

MOTIVE PENTRU A CUMPĂRA

+Funcția 3-în-1

+Cinci setări de căldură

+Șapte butoaie diferite disponibile

+Ușor de folosit

+Preț rezonabil

MOTIVE DE EVITAT

-Vine într-o singură culoare

CELE MAI BUNE OFERTE DE AZI

272,49 dolari

VIZUALIZAȚI PE AMAZON

293,95 €

Vizualizare la LOOKFANTASTIC UK

240 GBP

Vizualizare la The Hut UK

Vedeți toate prețurile (5 găsite)

Am evaluat T3 Whirl Trio Styling Wand pe locul nostru pe lista noastră și cu un motiv întemeiat: Acest instrument de păr este interschimbabil și tot ce ai nevoie este baza, iar de acolo poți amesteca și potrivi toate cele șapte butoaie incluse.

Setul T3 Whirl Trio vine cu trei capete: un 25mm (~ 1 ") pentru undele anulate, un butoi de 19-32mm (~ 3/4" -1,25 ") pentru valurile dezordonate și un 38mm (~ 1/5") opțiune pentru valuri libere. Există, de asemenea, încă patru butoaie care pot fi achiziționate, dacă se dorește, făcând acest fier de curling o alegere cu adevărat personalizabilă.

Nu numai că acest fier curling câștigă locul de top în ceea ce privește versatilitatea, ci și calitatea ridicată. Fiecare butoi are o garnitură de ceramică personalizată pentru un rezultat neted și strălucitor, făcându-l potrivit și pentru toate tipurile de păr și texturi. Tipul de păr drept, încrețit, creț, gros și fin, deopotrivă, va descoperi că realizarea unor bucle și valuri definite demne de salon este la îndemâna lor cu acest stilist.